bootstrap html templates

ECHØES
NEGOVALNE
BARVE ZA LASE

Mobirise


Hranljive, negovalne in maslene barvne kreme, ki ne vsebujejo amonijaka, PPD, etanola, parabenov, parafina (mineralnih olj), sproščevalcev formaldehida, silikonov in parfuma.

S kar petimi vrstami hranilnih masel in olj dajejo lasem dolgotrajno barvo in sijaj.

Sive lase prekrivajo do 100 %.

Barve vsebujejo:

Ceramidi: naravni lipidi, ki varujejo pred izgubo vlage. Kot dodatek barvam odlično regenerirajo lomljiva mesta v laseh, jih okrepijo in navlažijo.
Kokosovo olje: ima odlične protimikrobne lastnosti in je bogato z lavrinsko kislino ter srednjeverižnimi maščobnimi kislinami, ki krepijo lase, negujejo lasišče in spodbujajo ponovno rast las. 
Kukui olje: pridobiva se iz oreškov drevesa kukui, ki raste na Havajih. Zdrave maščobne kisline in aminokisline v olju zlahka prodrejo v lasno steblo in poskrbijo, da so lasje navlaženi, nahranjeni in zdravi.
Kakavovo maslo: pridobiva se iz kakavovih zrn, ki jih uporabljajo v proizvodnji čokolade, in je preprosta, naravna sestavina, ki ima blažilne lastnosti ter odlično zagotavlja in ohranja vlažnost.
Karitejevo maslo: trdno maščobno olje, ki se pridobiva iz oreškov karitejevega drevesa. Ker vsebuje več maščobnih kislin in rastlinskih sterolov, kot so oleinska, palmitinska, stearinska in linolenska kislina, ter antioksidantov, kot sta vitamina A in E, je znan po svojih zdravilnih lastnostih.
Mangovo maslo: sladko in dišeče mehko maslo, ki se pridobiva iz mangovih jedrc. Poleg blažilnih in vlažilnih lastnosti ima visoko vsebnost maščobnih kislin, ki skrbijo za vlaženje las in spodbujajo obnovo celic.

NASLOV:

Frizerski salon Vihar
Cesta Kozjanskega odreda 55
3230 Šentjur 

KONTAKT:

031 669 529
info@salon-vihar.si 

DELOVNI ČAS:

PONEDELJEK - PETEK:
7:00 - 19:00
SOBOTA:
7:00 - 13:00
NEDELJA IN PRAZNIKI:
zaprto