landing page html templates


Olaplex tretma z Moroccanoil negovanjem, ultrazvokom in keratinom.


Zakaj kombinacija vsega?

Naša filozofija je preprosta: če združiš najboljšo lasno kozmetiko ter večletne izkušnje in znanje, lahko dobiš najboljše rezultate.

Olaplex, kot svetovna inovacija z vrhunskimi rezultati, okrepi vezi v samem jedru las. Moroccanoil s posebno formulo iz arganovega olja lase globinsko neguje in hidrira. Ultrazvočne vibracije poskrbijo, da produkti prodrejo globlje v lase in jih zaradi tega še intenzivneje negujejo. Keratin daje lasem mehkobo, elastičnost in še dodaten lesk. (Pozor! To ni isto kot keratinsko glajenje las, kjer se keratin »zapeče« v lase z uporabo posebnega vročega likalnika. Ta postopek naredi lase trše. Pri nas tega postopka ne izvajamo.)

Naj poudarimo, da Olaplex tretma ni namenjen glajenju ali ravnanju las.


Kakšnim lasem je namenjen tretma?

Če želite izboljšati stanje las zaradi premalo nege, prekomernega barvanja, beljenja, likanja ali drugih poškodb,
je ta tretma vsekakor primeren za vas. Ne glede na to ali so vaši lasje ravni, valoviti, skodrani, barvani ali nebarvani.

Če imate naravno skodrane lase, pa niste zadovoljni z obliko kodrov, vam lahko tretma pomaga, da se bo oblika kodrov občutno popravila. Koder bo lepše definiran, z uporabo pravilne lasne kozmetike pa lasje ne bodo več suhi in neukrotljivi.

Če imate ravne lase, bodo ti po tretmaju še vedno ostali ravni.

Če imate lase poškodovane zaradi barvanja ali celo beljenja, bo tretma zelo pomagal, saj bo lase ojačal v samem jedru in jih globinsko hidriral.

Če so vaši lasje lomljivi, razcepljeni in nikakor ne zrastejo do želene dolžine.

V vsakem primeru lahko že po prvem tretmaju pričakujete, da bodo lasje mehkejši, ojačani (tudi na otip), da bodo postali ukrotljivi in da bo njihov lesk intenzivnejši.

Po več tretmajih pa boste opazili manj razcepljenih konic in trganja las, lasje bodo pridobili na moči in še bolj se bodo lesketali.

Poudarek je tudi na dejstvu, da se učinek Olaplexa ne izpere. Vsekakor pa je za ohranjanje lepih las po tretmaju zelo priporočljiva uporaba Olaplexa No. 3 in profesionalnih šamponov, balzamov, olj, serumov itd. Na podlagi naših izkušenj prisegamo na Moroccanoil lasno kozmetiko. Prav tako bosta kmalu na voljo Olaplex No. 4 kot šampon in Olaplex No. 5 kot balzam za domačo uporabo. Tako ena kot druga znamka sta nadstandardne kakovosti, kar daje na laseh zares vrhunske rezultate.

Vse Moroccanoil in Olaplex izdelke lahko kupite pri nas v salonu, na vašo željo pa jih lahko tudi naročite in vam jih pošljemo po pošti.

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate nekaj primerov učinka tretmaja.


LINK 1     LINK 2     LINK 3

LINK 4     LINK 5     LINK 6

NASLOV:

Frizerski salon Vihar
Cesta Kozjanskega odreda 55
3230 Šentjur 

KONTAKT:

031 669 529
info@salon-vihar.si 

DELOVNI ČAS:

PONEDELJEK - PETEK:
7:00 - 19:00
SOBOTA:
7:00 - 13:00
NEDELJA IN PRAZNIKI:
zaprto