Mobirise
free site creation software

Uporaba Olaplexa v salonu

Priporočamo, da nas obiščete, saj pri vseh salonskih storitvah uporabljamo Olaplex. Dodamo ga v barve, prelive, belila ali pa naredimo samostojni Olaplex tretma ali mini Olaplex nego. Vsi ti postopki bodo vaše lase dodatno okrepili oz. preprečili poškodbe.

Kdaj bodo vidni prvi rezultati?

Rezultati so vidni takoj, že po prvi uporabi. Drastično spremembo boste zagotovo opazili po drugi ali tretji uporabi, sploh če boste doma redno uporabljali še Olaplex No. 3 po naših priporočilih. Lasje bodo z vsakim tretmajem močnejši, bolj zdravi in odpornejši.

Ali je za obnovo las dovolj le uporaba Olaplexa No. 3?

Lasje se poškodujejo ob vsakem kemičnem postopku, zato jih je potrebno med vsakim takim postopkom zaščititi. Olaplex je 3-delni tretma, zato za najboljše rezultate svetujemo uporabo vseh treh izdelkov. Tudi, če ne boste uporabili salonskih storitev z Olaplex No. 1 in Olaplex No. 2, lahko še vedno uporabite Olaplex No. 3, saj tudi samostojna uporaba Olaplexa No. 3 obnavlja poškodovane in uničene lase. Ker Olaplex No. 3 vsebuje enako patentirano aktivno sestavino z nižjim odstotkom koncentracije, samo z njegovo uporabo rezultati ne bodo enaki salonski Olaplex negi.

Uporabljajte kakovostno lasno kozmetiko

Za lepe in zdrave lase ne bo dovolj le uporaba šampona in regeneratorja. Tudi pri lasni kozmetiki velja, tako kot drugod, malo denarja - malo "muzike". Izogibajte se trgovinski kozmetiki, saj je njeno vodilo nizka cena (ki omogoča veliko prodanih izdelkov) in ne kakovost, ki jo želite. V našem salonu prisegamo na Moroccanoil kozmetiko, ki se je v vsakodnevni praksi pokazala kot vrhunska dopolnitev in kombinacija z Olaplexom.

Zakaj priporočamo redno uporabo Olaplexa?

Lasje so mrtva struktura, ki se sama ne obnavlja. Niso kot koža, ki se sčasoma sama zaceli. Lasje so vsak dan izpostavljeni stresnim dejavnikom iz okolja in se ob tem vedno znova poškodujejo. Ker se vedno znova poškodujejo, jih je potrebno tudi vedno znova obnavljati. Zato za obnovo in zaščito las priporočamo Olaplex. 

Mobirise

Kako pogosto naj bi uporabljali Olaplex No. 3?

Če je le mogoče, uporabite Olaplex No. 3 vsaj enkrat tedensko. Pri zelo poškodovanih laseh ga lahko uporabite tudi pogosteje.

Priporočamo tudi uporabo Olaplexa pri vseh storitvah v frizerskem salonu. 

NASLOV:

Frizerski salon Vihar
Cesta Kozjanskega odreda 55
3230 Šentjur 

KONTAKT:

031 669 529
info@salon-vihar.si 

DELOVNI ČAS:

PONEDELJEK - PETEK:
7:00 - 19:00
SOBOTA:
7:00 - 13:00
NEDELJA IN PRAZNIKI:
zaprto