Mobirise
create a website

Čemu uporabljati Olaplex?

Želimo vam pojasniti postopke, ki jih z Olaplexom izvajamo v našem salonu, in kako Olaplex uporabljati doma.

Olaplex je svetovna inovacija in do danes na tržišču še ni izdelka, ki bi mogel ponovno povezati uničene dvojne žveplove vezi v samem proteinu lasnega vlakna. Je edini izdelek, ki vsebuje sedemkrat patentirano tehnologijo. Njegova patentirana aktivna sestavina, ki obnovi vezi v lasni strukturi, se imenuje bis-aminopropil diglikol dimaleat. Najdemo jo samo v Olaplexu in nikjer drugje.  

Uporaba Olaplexa pri svetljenju ali beljenju las

Olaplex naj bo nujna sestavina vsakega svetljenja ali beljenja las.

Vsa belila delujejo po enakem principu. Razgrajujejo pigmente (naravne ali umetne) v lasni strukturi, kar terja svoj davek na kakovost las, saj je to daleč najbolj agresiven kemični postopek spremembe barve las. Lasje so po beljenju vedno suhi, brez sijaja in lomljivi. Vidno so poškodovani.

Olaplex med beljenjem preprečuje poškodbo lasnih vezi. Po beljenju so lasje veliko manj poškodovani, že na otip in videz so lepši ter bolj zdravi. Dodatek Olaplexa priporočamo ob vsakem postopku beljenja las!

Razliko med posvetljenimi lasmi brez in z uporabo Olaplexa lahko preverite v galeriji, kjer smo ponazorili, kaj se zgodi ob večkratnem beljenju las. Razlika je seveda očitna.

Oglejte si video: LINK

Oglejte si video za skodrane lase: LINK

Uporaba Olaplexa pri barvanju las

Tako kot beljenje, tudi barvanje las uničuje lasno strukturo. Zelo veliko je odvisno tudi od kakovosti uporabljene barve.

Olaplex dodamo v samo barvno mešanico pred njenim nanašanjem na lase, kar preprečuje poškodbe las, podaljšuje obstojnost barve, jo naredi bolj sijočo in zmanjšuje njeno izpiranje. Enak postopek uporabe Olaplexa velja tudi pri uporabi prelivov za lase. Dodatek Olaplexa priporočamo ob vsakem postopku barvanja las!

Samostojni Olaplex tretma

Če so lasje močno poškodovani ali pa se pripravljate na njihovo svetljenje, potem je samostojni Olaplex tretma obvezen del njihove nege. Tretma opravimo v našem frizerskem salonu. Sestavljata ga dva glavna koraka; Olaplex No. 1 in Olaplex No. 2, ki sta namenjena izključno profesionalni salonski uporabi.

Samostojni Olaplex tretma je namenjen temeljiti obnovi las in vezi v lasni strukturi. Izboljša moč las, jih okrepi in jim doda sijaj. Priporočamo, da se tretma izvaja vsakih 4 do 8 tednov, po potrebi lahko tudi večkrat.

Mini Olaplex nega

Pri manj poškodovanih laseh oziroma za vzdrževanje kakovosti po samostojnem Olaplex tretmaju in ob vsakem barvanju v salonu, priporočamo mini Olaplex nego, ki ni tako intenzivna, kot samostojni Olaplex tretma.

Domača uporaba - Olaplex No. 3

Ker je Olaplex tristopenjski tretma, za najboljše rezultate in zdrave lase priporočamo uporabo »trojkice«.

Olaplex No. 3 je obnovitvena emulzija, ki prav tako, kot vsi ostali izdelki Olaplex, vsebuje patentirano aktivno sestavino, ki obnavlja poškodovane vezi v laseh. Namenjen je negi las doma, kot podaljšek salonske nege, in tudi če predhodno niste uporabili Olaplexa No. 1 in Olaplexa No. 2.

Kdaj še lahko uporabimo Olaplex?

Olaplex lahko uporabljamo tudi ob:
- postopkih trajnega kodranja (trajna)
- barvanju, svetljenju ali negi lasnih podaljškov, ki pa morajo biti 100 % naravni človeški lasje
- odstranjevanju barve, razbarvanju las

NASLOV:

Frizerski salon Vihar
Cesta Kozjanskega odreda 55
3230 Šentjur 

KONTAKT:

031 669 529
info@salon-vihar.si 

DELOVNI ČAS:

PONEDELJEK - PETEK:
7:00 - 19:00
SOBOTA:
7:00 - 13:00
NEDELJA IN PRAZNIKI:
zaprto