Ali je učinek Olaplexa trajen?
Ali se izpira?

Ogromno ljudi nas sprašuje ali se Olaplex izpira iz las in kako pravzaprav učinkuje na poškodovane lase? Odgovor je zelo preprost. Olaplex se iz las ne izpira. S pomočjo patentirane učinkovine bis-aminopropil diglikol dimaleata, poveže enojne žveplove in vodikove vezi v poškodovanih laseh, hkrati pa tudi obnavlja disulfidne vezi v proteinski strukturi lasnega vlakna. Torej obnovi poškodovane vezi v lasni strukturi.

responsive site templates

Je Olaplex šampon, balzam ali maska za lase?

Ne. Olaplex ni šampon, ni balzam in ni maska za lase. Olaplex ne bo navlažil las, saj temu ni namenjen. Olaplex tudi ni proteinska emulzija, ki bi tvorila začasni ovoj okoli vaših las. Olaplex obnovi osnovne temelje v laseh, obnovi strukturo lasnega vlakna. Ko Olaplex poveže vezi v laseh, se te ne morejo »izprati«. Če so vaši lasje suhi, morate še vedno uporabiti kakovosten vlažilni šampon in balzam ter masko.

Ali je Olaplex tretma trajen? 

Da. Olaplex tretma je trajen, saj vezi iz las ni možno izprati. Učinek tretmaja traja do naslednjega barvanja, svetljenja, beljenje, likanja, trajnega kodranja las. Če ob naslednjem obisku frizerskega salona frizer ne bo uporabil Olaplexa, bo ponovno poškodoval lase.
Tudi, če si las ne barvate, likate ali kodrate, to ne pomeni, da bodo lasje po enem Olaplex tretmaju ostali v istem stanju do konca vašega življenja. Lasje so namreč vsak dan izpostavljeni mehanskim (česanje, spenjanje, tupiranje …), vremenskim (sonce, mraz, vlaga …) in kemičnim (bazenska voda – klor, morska voda – sol, lak za lase, pene, voski, razne “domače” maske …) poškodbam, ki na dolgi rok prav tako privedejo do poškodb lasnih vezi. 

Kaj se zgodi, ko prenehate z uporabo Olaplexa?

Vsako nadaljnje barvanje, svetljenje, toniranje ali kemično tretiranje las, brez dodanega Olaplexa, bo vaše lase poškodovalo in pustilo trajne posledice. Če želite frizerski salon zapustiti z lepšimi in bolj zdravimi lasmi, vam svetujemo, da prosite frizerja naj v barvo za lase doda Olaplex.

Naj bodo uničeni in poškodovani lasje preteklost! Povprašajte nas o Olaplexu in ga uporabljajte tudi doma. Vsekakor boste nad rezultatom pozitivno presenečeni. Rezultat se ne bo izpral. 

NASLOV:

Frizerski salon Vihar
Cesta Kozjanskega odreda 55
3230 Šentjur 

KONTAKT:

031 669 529
info@salon-vihar.si 

DELOVNI ČAS:

PONEDELJEK - PETEK:
7:00 - 19:00
SOBOTA:
7:00 - 13:00
NEDELJA IN PRAZNIKI:
zaprto